rumasa

Rumasa

Petengna peuting nyaksian
Ngabangingikna diri
Rumasa ras kana lampah
Nu teu weleh ngalengkah na jalan salah


Poek mongklengna peuting
Gambaran renghap eungapna rasa
Rumasa kasasar lampah
Ngaberung nafsu ngumbar amarah


Duh Gusti
Neda pitulung ngan ka Anjeun
Bukakeun lawang hate
Caangkeun pikir jembarkeun rasa
Singlar karuwet jauhkeun tugenah


Duh Gusti
Rumasa diri teu walakaya
Anging pitulung Anjeun
Ngan ka Anjeun menta ngan Anjeun anu bisa
Ngaping jeung ngajaring diri
Tina lampah nu teu uni


Gusti neda pangampura ieu diri
Tembongkeun jalan anu lempeng
Gesan nyukcruk galur nu di piridho ku Anjeun

Advertisements

About kangyan
hanya seorang awam yang suka menulis sebelum tidur... menulis tentang apa saja, dari yang di dengar, di lihat dan di rasakan... bentuk tulisan sekedar ekspresi pemberontakan yang hanya tersalur lewat tulisan...

2 Responses to rumasa

  1. rifdanella says:

    tapi abdi mah teu rimasa kang….. 🙂

yang sudah baca di tunggu komenya,,,,,, terima kasih.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: