carita poe saptu tadi

Carita poe Saptu tadi

Biasa samemeh indit ka tempat gawe sok ngurusan heula manuk, mun geus beres karel bral indit. Poe tadige kitu nepi ka tempat gawe jam tujuh tilu puluh. Baca pos ini lebih lanjut

kasurupan palsu

Kasurupan palsu

Ieu carita baheula mangsa keur di lembur keneh, mangsa keur jadi abegeh anu meujeuhna kasep lengger. Baheula di lembur, geus hampir jadi hiji kabiasaan mun pasosore sok nalongkrong jeung wadya balad. Panongkrongan mun teu di warung nya di sisi jalan. Baca pos ini lebih lanjut

halabhab

 

HalabhabDuh  Lebaran sakeudeung deui euy.. Can kabeli kolor kolor acan… Kumaha cenah ieuteh, karek ka beli mersi jeung tarasi keur nyambeul gara gara El. Asa jadi bingung, Indung Budak karek meuli baju 7 setel. Barudak karek bogaeun 5 setel sewang. Etage ngan saukur dina lamunan, enya da ari nyatanamah boro boro… bade di lajeungkeun, sumangga

isuk harita

isuk harita

teruskeun macana

pangantenan..

Pangantenan

Dina hiji peuting kang Gavykeur anteng ngalamun sorangan di Pos Ronda bari ngelepus udud Jie Sam Soe, torojol Cep Idot nyampeurkeun.. Ti jauh keneh Cep Idot geus sura seuri ngarasa lucu meureun ninggali tarang Kang Gavy nu lega ka senter ku cahaya lampu Neon mani herang semu hurung… Baca pos ini lebih lanjut